Isnin, 17 Ogos 2009

Resolusi BPN 7 / 2009 : Anwar Pengkhianat Agama, Bangsa dan Negara kita !!

Ramai sahabat BPN telah mendesak agar dibuat resolusi mengutuk Anwar Ibrahim sebagai pengkhianat Alif Ba Ta. Namun kerana kesibukan dan faktor tertentu maka saya tidak berjaya membuat resolusi tersebut dengan kadar segera seperti yang dipinta oleh sahabat setia Blogger Pembela Negara ( BPN )Akhirnya malam ini saya telah diberikan sedikit masa oleh Allah untuk menyiapkan resolusi yang dihajatkan oleh kita semua. Maka dengan ini marilah kita membuat kecaman dan juga menzahirkan pendirian mengutuk seorang manusia bernama Anwar Ibrahim yang pernah menjadi orang kedua terpenting di negara kita sejak menyertai UMNO dan Kabinet sebelum dipecat dan dijatuhkan hukuman penjara 6 tahun pada 1998 kerana meliwat.Yang sedihnya ialah si pengkhianat ini telah bertungkus lumus mencuba untuk merobohkan kekuatan bangsa Malaysia dengan agenda politiknya yang melangkaui sempadan kehormatan bangsa atau agama atau undang-undang negara. Meskipun berbelas tahun telah berada di dalam kerajaan dan sering mengecam pembangkang sebelum dibuang dari jawatan..Oleh itu Resolusi kita ialah :

1. BPN bersepakat mengutuk Ketua Pembangkang Pakatan Rakyat Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai pengkhianat agama.

2. BPN sedar segala kecaman yang melampau batas terhadap institusi Raja dan agama Islam sejak kebelakangan ini adalah berpunca dari tindakan beliau yang membuka pintu kepada penghinaan tersebut samada nyata atau rahsia.


3. BPN mendesak agar si pengkhianat ini yang terus mengajak ke arah ketidakstabilan dan mengancam keselamatan awam agar ditahan dengan segera atau diusir dari Malaysia jika kita tidak ingin melihat negara kita akan terjerumus ke kancah peperangan saudara atau berlainan etnik agama dan fahaman politik mereka.


4. BPN juga meminta kerajaan turut mengusir sesiapa sahaja yang berkeras ingin menyentuh perkara sensitif seperti Raja dan Agama Islam agar turut diusir keluar dari negara kita tidak kira dari apa jua bangsa atau agama mereka.

5. BPN akan terus berkempen agar rakyat menolak si pengkhianat ini dan juga sesiapa sahaja yang menyokong idealisme perjuangan songsang beliau dari terus diberikan ruang di tanah Malaysia.

6. BPN menyeru rakyat Malaysia membantu usaha menolak tokoh pengkhianat moden ini yang terang terangan telah banyak melanggar undang-undang negara kita dan sibuk mencari idea untuk menjatuhkan pemimpin negara walaupun telah menyebabkan urusan kebajikan rakyat sudah tidak lagi terbela di negeri yang mereka telah diberi kuasa.

Yang benar,
Panglima Perang Cyber,
Ydp Blogger Pembela Negara
Ahad 11.03 malam
15 Ogos 2009

5 ulasan:

 1. Saya menyokong penuh resolusi ini.

  Allah'hu'akbar!

  BalasPadam
 2. SEDANGKAN ISRAEL DIKUTUK PBB TAK APA APA PUN, INIKAN PULAK AWAK ORANG NAK UNJUK LAGAK, NANTI AWAK ORANG MALU MANA MUKA MAU TARUK SEBAB AWAK ORANG TAK PERASAN PENGUNDI DAH MELUAT AHLI UMNO TAK TAHU AWAS ORANG DAH BENCI KITA TAK TAHU ORANG KAMPONG SEMUA SUDAHTAHUUUUU

  BalasPadam
 3. ehem ehem akutau lah13 September 2009 10:19 PTG

  pengkhianat besar ialah yang menutup DARA, JENGKA, IADP PAHANG BARAT, IBAM SDN BHD, LESONG SDN BHD, INDERA GAJAH, JUAL KOSMA, LKPP, FAR EAST........

  BalasPadam
 4. DUN ChINI PERNAH DITAWAN KEADILAN YANG TAK PUNYA AHLI, TAK PUNYA JENTERA, TAK PUNYA PEJABAT. ... BUKAN KEADILAN KUAT, BUKAN UMNO LEMAH, BUKAN RAKYAT BENCI TETAPI PENGUNDI DAH MELOYA ......

  BalasPadam
 5. dalam senarai orang terkaya di malaysia ada kah orang umno ? mengapa tiada ?

  BalasPadam